به گزارش خبرگزاری مهر، فلاین در این اثر به افزایش فزاینده تستهای بهره هوشی(IQ) در قرن بیستم اشاره میکند. سوالی که در اینجا مهم و مطرح است این است که آیا هر نسلی نسبت به نسل گذشته از بهره هوشی بالاتری برخوردار است یا نه؟
سوال مطرح دیگر این است که چگونه می توانیم بهره هوشی خود را افزایش دهیم؟ در این کتاب پروفسور فلاین سعی کرده تا دیدگاههای خود را در خصوص این سوالات و سوالات مرتبط با حوزه موضوعی بیان کند.
نویسنده در این کتاب ابتدا به این موضوع می پردازد که "هوش" اساسا چیست و سپس به ارائه جوابهای صریح و جالب توجه خود می پردازد. این ویرایش از کتاب مشتمل بر سه مقاله جدید است. مقاله اول به تمایز میان هنر نوشتن "تاریخ شناخت" با علوم مرتبط با سنجش بهره هوشی می پردازد.
در مقاله دوم این موضوع بررسی می شود که ما چگونه می توانیم به یک نظریه جامع درباره هوش دست یابیم. در مقاله سوم فلاین به نظریه گاردنر درباره هوش چندگانه (multiple intelligences)انتقاداتی را وارد می سازد.
این کتاب، اثری بسیار مهم و علمی است که بین دیدگاههای گذشته ما درباره ذهن و فهم ما از هوش آدمی توانسته پیوند برقرار کند و انسجامی به اندیشه های متکثر ما در این حوزه بدهد.
نظر شما